dimarts, 20 de febrer del 2007

CADA DIA LA MATEIXA HISTORIA


Ahir, una vegada més, els veïns de Tortosa vam tenir que sortir al carrer per manifestar que estem descontents, una vegada més a dir-li a l'alcalde o a la Sra. regidora de Governació, la Chelo, que ens escolten, encara que dubto que ho facen.


Sembla que a la nostra regidora de governació només li molesten els cotxes mal aparcats, sembla que es el seu unic objectiu es posar multes a la gent.

Sra. Consol, dediques a fer la feina ben feta.
El comerç de Tortosa fa anys que li demana seguretat, i voste només parla, però no fa res. Sembla crònic això al seu equip de govern.


Ara si, doneus pressa en fer obres. Tota Tortosa en obres, que d'aquí poc són eleccions i el Sr. Sabaté te un "muy deficiente", ara tot de pressa (bé això de pressa es un dir, perque a Tortosa de pressa no sen pot tenir, perque ens passem el dia en mig d'embussos, la vida dels tortosins no seria la mateixa sense els embussos)

Que deu pensar la gent dels nostres voltants que passa per la ciutat?? segur que els hi queden ben poques ganes de tornar-la a visitar.


Sr. Sabaté, li vaig a dir el que sento, perquè a mi no em pot manipular ni fer fora de cap lloc, sento que ens esta fent pedre prestigi, sento que fem riure, sento que anem cap atràs com los crancs. Deixes de Madrid i dediques a Tortosa que es la seua faena, sino vaigue cap a casa.



8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

la gent de poc mon no sabeu que es un embus de veritat, je je. Veniu a barcelona algún dia amb cotxe i vereu...
Tranquils que els embussos s'acaben, ja que cada cop serà mes car el combustible i ens en donarem compte que per anar per exemple del Temple a Remolins també podem anar a peu.
Au enorabona per fer un blog, i tal.

Anònim ha dit...

Bé Cabassera, això és lo que fa falta, dones amb els dallonses ben possats.

Anònim ha dit...

Com a tortosí d'adopció, la veritat és que la ciutat deixa molt a desitjar. La majoria de municipis de Catalunya, i de tots els colors polítics, han anat millorant en els darrers anys. Tortosa, en canvi, gairebé està igual de quan la vaig conèixer, a finals dels 90. Això, per no dir que està pitjor en alguns aspectes...

Anònim ha dit...

ui joan, perdone un home de mon com voste.
Exsiteixen altres realitats a part la de un propi..

Anònim ha dit...

Sabaté ha matxacat Tortosa a tope. No hia res x als joves i tot es una merda.

Anònim ha dit...

Pos jo crec que ha fet més Sabaté en 8 anys que no pas Beguer, Curto i Cia. en 20 i pico.
Llarga vida als socialistes!